(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Čínské karbanátky
Potřebné ingredience
40 dkg vepřového masa na kostičky nakrájeného
3 lžíce magi
4 lžíce worčestru
4 lžíce oleje
4 lžíce solamylu
2 celá vejce
1 lžička soli
2 cibule nakrájené nadrobno
1/2 lžičky pepře
1 lžička kari
Postup přípravy
Maso nakrájet na kostičky smíchat s ostatními přísadami,nechat 24 hodin odležet. Potom lžící tvořit na pánvi placičky a opéct z obou stran.
Omáčka:
1 majolka
1 lžička kečupu
1/02 lžičky pálivé papriky i méně
2 lžičky pepře
2 stroužky česneku
1 malá cibule na kostičky
zředit mlékem
Tuto omáčku mažu na hotové karbanátky. Výborné dobrou chuť
Omáčka:
1 majolka
1 lžička kečupu
1/02 lžičky pálivé papriky i méně
2 lžičky pepře
2 stroužky česneku
1 malá cibule na kostičky
zředit mlékem
Tuto omáčku mažu na hotové karbanátky. Výborné dobrou chuť
Takto vypadá naložené maso, které se nechá 24 hodin uležet v lednici, možno dát místo vepřového maso kuřecí. Po odležení tvoříme na pánvi ze směsi placičky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Auča
(upraveno)
4. 8. 2007, 11:51
Super, jen místo vepřového by to chtělo nějaké jiné zvířátko, , abychom dostáli tradici Čínských restaurací
bubík4
(upraveno)
4. 8. 2007, 12:09
@Auča
CHYŤTE KRYSU NEBO HOLUBA
savena
(upraveno)
26. 7. 2007, 18:51
B.Tumka
(upraveno)
26. 7. 2007, 17:43
Zní to dobře